Sitemap|Om Surina

SURINA - en cykelbutik for alle generationer!

Hvad enten det gælder den første tohjulede børnecykel, kvalitetscyklen til hverdagen eller den specialbyggede high-end racer er der brug for den rigtige rådgivning til at gøre det bedste køb. Den står Surina Cykler i Hørsholm klar til at yde!

Faglig ekspertise, den rigtige kvalitet og den bedste rådgivning.
Det har i mere end 40 år været varemærket for Ib Andersen, indehaver af Surina Cykler på Usserød Kongevej 80.

Gennem årene har han med sin faste stab af medarbejdere konstant udviklet og udbygget sin cykelforretning til en af de mest velassorterede.

Stort udvalg i bedste kvalitet
’Som en del af Bikers Best-konceptet, samlet i et 245 siders stort katalog med kvalitetsudstyr på alle niveauer, tæller Surina nu 17.000 varenumre og et stort lager af nye cykler, der i de fleste tilfælde gør levering fra dag-til-dag mulig. ”Alt sammen for at kunne give de bedste valgmuligheder,” understreger Ib Andersen.

Udvalget af cykler henvender sig til alle aldre og cykelbehov: Fra de mindste tohjulede børnecykler, over citybikes, el- og touringcykler til design- og retromodeller samt et voksende sortiment af mountainbikes og racercykler.

”Nu har vi været med så mange år, at vi ofte møder kunder, der skal have en ny cykel og kan fortælle, at de også fik den første trehjulede cykel her som barn,” fortæller Surina-indehaveren, der glæder sig over den store kundetillid. Han er samtidig den cykelhandler i Nordsjælland, der har været med i længst tid. ”Den rigtige størrelse på cyklen og siddeposition er afgørende for, at man får den optimale komfort og køreglæde med sin cykel. Den rådgivning får man kun hos en cykelhandler, ligesom alle vores cykler kun tæller de bedste kvalitetsmærker, der samles og klargøres 100 procent af faguddannede,” fastslår Ib Andersen.

Sender en SMS
Med sine faste medarbejdere har Ib Andersen samlet stor faglig erfaring og ekspertise med sin førstemand Søren, plus cykelmekanikerne Chris og Nicolai. Alle med stor interesse og passion for cykling. De klarer naturligvis alle typer cykelreparationer og tilpasninger. Og som noget nyt sender de en SMS, når cyklen er færdig og klar til afhentning.

Specialbyggede racere
Samtidig har Surina-teamet opbygget stor ekspertise i at specialbyggede racercykler med i det italienske topmærke Pinarello. ”Vi bygger dem efter kundens eget behov og ønsker, og priserne starter fra 23.700 kroner og foreløbig op til den dyreste racer, vi har leveret, til 105.000 kroner,” fortæller Ib Andersen og tilføjer, at mountainbikes også kan bygges op fra a til z efter kundens ønske. ”Vi oplever en klar tendens til at flere gerne vil ofre penge på den kostbare og supergode racercykel. Særligt i aldersgruppen 50+, der investerer i den eksklusive cykel som deres ’Harley Davidson’, når de er blevet bidt af motionen og sporten” vurderer Ib Andersen.
 

Ib ’Surina’ Andersen har et fasttømret og erfaren team af medarbejdere

Alle cykelreparationer klares i Surinas værksted af de faguddannede cykelmekanikere.